fbpx

Garage / Carport

Ta hjälp av oss när du vill bygga garage eller carport i Östersund med omnejd

Går du i tankar om att bygga garage eller carport, så kan vi på JF Bygg & Konsult hjälpa dig. Är du osäker på vad du ska välja? Låt oss berätta mer om de olika alternativen.

Varför ska jag bygga garage?

Ett garage kan vara både isolerat och oisolerat. Oavsett är detta det tryggaste alternativet om man vill minska risken för stöld. Garaget används även som förråd av många och då är det bästa att ha en avskild del för förvaringen och en del för bilen, så att den inte smutsar ner sakerna. 

Det innebär ofta mycket planering när man ska bygga ett garage och då är det av fördel att ta hjälp av en bra snickare mer erfarenhet.

Varför ska jag bygga carport?

En carport är egentligen inte så mycket mer än ett tak som skyddar bilen och kan därför inte kombineras med ett förrådsutrymme på samma sätt som ett garage. Däremot är det ett mycket smidigt system då det bara är att köra ut bilen utan att öppna och stänga en port. Det är bekvämt, men också hälsosamt då det inte är ett rum som kan fylls med avgaser. 

Carporten är ett billigare alternativ till garaget, men även denna konstruktion är bra att vända sig till en kunnig snickare gällande.

Vill du veta mer?

Ta gärna kontakt med oss och berätta mer om hur du tänker gällande garage eller carport och hur dina förutsättningar ser ut. Vi ger dig svar på eventuella frågor och ger dig gladeligen rådgivning i frågan.

5 skäl att välja JF Bygg & Konsult

  • Infinner oss alltid på avtalad tid.
  • Gör klart ett arbete från början till slut.
  • Stor erfarenhet från såväl mindre renoveringsarbeten, till mångmiljonprojekt.
  • Mycket lyhörda inför kundens behov och önskemål.
  • Sätter stolthet i att efterlämna ett perfekt, kvalitativt och funktionellt resultat.
070-237 21 71
Jens Forsberg Bygg & Konsult AB sedan 2014 070-237 21 71

Gratis offert

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Vi kommer på ett hembesök

Efter överenskommelse kommer vi på ett hembesök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis och tydlig offert.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert