fbpx

Garage / Carport

Vi bygger garage och carportar i Östersund med omnejd

Funderar du på att bygga garage eller carport? Då kan Jens Forsberg Bygg & Konsult AB hjälpa dig. Vi är en lokal snickare i Östersund som utför uppdrag i närområdet. Anlitar du oss kan du vara säker på att vår personal kommer på avtalad tid och gör klart jobbet från början till slut innan de åker på nästa.

Vill du veta hur vi kan hjälp dig?

Kontakta oss och berätta vilka behov och förutsättningar du har. Stort som litet projekt så kan vi hjälp dig.

Varför ska jag bygga garage?

Ett garage kan vara både isolerat och oisolerat. Oavsett är detta det tryggaste alternativet om man vill minska risken för stöld. Garaget används även som förråd av många och då är det bästa att ha en avskild del för förvaringen och en del för bilen, så att den inte smutsar ner sakerna. 

Det innebär ofta mycket planering när man ska bygga ett garage och då är det av fördel att ta hjälp av en bra snickare mer erfarenhet.

Varför ska jag bygga carport?

En carport är egentligen inte så mycket mer än ett tak som skyddar bilen och kan därför inte kombineras med ett förrådsutrymme på samma sätt som ett garage. Däremot är det ett mycket smidigt system då det bara är att köra ut bilen utan att öppna och stänga en port. Det är bekvämt, men också hälsosamt då det inte är ett rum som kan fylls med avgaser. 

Carporten är ett billigare alternativ till garaget, men även denna konstruktion är bra att vända sig till en kunnig snickare gällande.

Varför ska du välja att anlita oss?

  • Infinner oss alltid på avtalad tid
  • Gör klart ett arbete från början till slut
  • Stor erfarenhet från såväl mindre renoveringsarbeten till mångmiljonprojekt
  • Lyhörda inför kundens behov och önskemål
  • Sätter stolthet i att efterlämna ett perfekt, kvalitativt och funktionellt resultat.
070-237 21 71
Kontakta oss på telefonnummer 070-237 21 71

Gratis offert

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Vi kommer på ett hembesök

Efter överenskommelse kommer vi på ett hembesök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis och tydlig offert.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert