fbpx

Bygga hus

Bygga hus i Östersund med omnejd

Planerar att bygga hus i Östersund med omnejd? Då är det oss på Jens Forsberg Bygg & Konsult du ska vända dig till. Vi åtar oss totalentreprenad och kan därmed hjälpa dig att bygga exakt det drömhus du föreställer dig.

Vi är en lokal snickare i Östersund som du kan lita på. Kontakta oss redan idag och berätta mer om ditt projekt.

Anlita en snickare som du kan lita på

När du ska bygga hus vill du ju givetvis att huset ska bli som du tänker dig. Men viktigt är också att tänka långsiktigt och att allt blir ordentligt gjort ur alla aspekter. Gissningsvis vill du inte få besked om bristfälliga konstruktioner i huset och lägga ut pengar på att åtgärda det när du precis byggt nytt.

Att anlita en professionell snickare är då viktigt. Inom JF Bygg & Konsult har vi lång erfarenhet och är specialister inom vad vi gör. För oss är det mycket viktigt att du känner dig trygg i att vi som byggföretag arbetar med dina önskemål i fokus och att arbetet blir ordentligt utfört ur alla aspekter.

Därför arbetar vi med stor lyhördhet och håller en nära dialog med dig under hela projektet för att säkerställa att resultatet blir precis som du önskar.

Berätta mer om ditt drömhus

Står du inför att bygga hus och ska anlita en snickare? Ta gärna kontakt med oss och berätta mer om dina drömmar och önskemål. Vi besvarar eventuella frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Varför ska du välja att anlita oss?

  • Infinner oss alltid på avtalad tid
  • Gör klart ett arbete från början till slut
  • Stor erfarenhet från såväl mindre renoveringsarbeten till mångmiljonprojekt
  • Lyhörda inför kundens behov och önskemål
  • Sätter stolthet i att efterlämna ett perfekt, kvalitativt och funktionellt resultat.
070-237 21 71
Kontakta oss på telefonnummer 070-237 21 71

Gratis offert

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Vi kommer på ett hembesök

Efter överenskommelse kommer vi på ett hembesök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis och tydlig offert.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert