fbpx

Byta tak

Snickare som byter tak i Östersund

Står du inför att byta tak i Östersund med omnejd är det oss du ska vända dig till. Oberoende av om du ska du byta tak på huset, fritidshuset eller kanske gästhuset så kan vi hjälpa dig att skapa ett snyggt och hållbart resultat.

Takbyte på ditt hus är en stor, men viktig investering ut flera aspekter som kan öka både livslängden och värdet på huset markant. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kostnadseffektivt ur flera aspekter att byta tak

Ett takbyte innebär en rad ekonomiska fördelar om du gör det enligt rekommendation. Med rätt anpassat tak kan du förbättra husets isoleringsförmåga och på så sätt sänka dina energikostnader. Rent estetiskt kan taket göra stor skillnad och därmed höja värdet vid en värdering och eventuell försäljning.

Viktigt att tänka på är att ett slitet tak ökar risken för läckage, vilket i slutändan kan bli en väldigt kostsam historia om fukt mot förmodan skulle krypa in i huskonstruktionen. Har du otur täcker hemförsäkringen inte skadan.

Vad kostar ett takbyte?

Varje unikt tak kräver sina unika insatser och vad det kostar  beror helt och hållet på om du t. ex. väljer tegel- eller betongpannor eller plåt. Givetvis beror det även på hur stort ditt hus är. Det är viktigt att man tar hänsyn till vilken typ av hus det gäller samt vad man vill uppnå rent praktiskt samt utseendemässigt.

Därför gör vi ett hembesök och besiktar taket kostnadsfritt, samt ger förslag på lämplig metod – oavsett om det gäller ett helt takbyte, mindre åtgärder eller renoveringar.

Titta gärna på våra tidigare projekt också.

Varför ska du välja att anlita oss?

  • Infinner oss alltid på avtalad tid
  • Gör klart ett arbete från början till slut
  • Stor erfarenhet från såväl mindre renoveringsarbeten till mångmiljonprojekt
  • Lyhörda inför kundens behov och önskemål
  • Sätter stolthet i att efterlämna ett perfekt, kvalitativt och funktionellt resultat.
070-237 21 71
Kontakta oss på telefonnummer 070-237 21 71

Gratis offert

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Vi kommer på ett hembesök

Efter överenskommelse kommer vi på ett hembesök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis och tydlig offert.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert