fbpx

Referenser

Jag tar mig an uppdrag i hela Jämtland för såväl privatpersoner som företag, samfälligheter och fastighetsägare. Då jag har en egen byggnadsställning som alltid är tillgänglig är jag inte beroende av någon underleverantör vare sig gällande ställning eller övriga tjänster när du anlitar mig för tak- eller fasadbyte.

När det är dags att planera vad som behöver göras kommer jag hem till dig med förslag på materialval och utförande. Hembesöket är kostnadsfritt och efter besöket skickar jag även en kostnadsfri offert på det tilltänkta arbetet.

Om du behöver besikta ditt tak eller fasad tar jag kostnadsfritt på mig detta och kommer med förslag på om och när ett eventuellt byte kan vara aktuellt.


Påbörja ditt drömprojekt idag jens@jfbyggkonsult.se

Gratis offert

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Vi kommer på ett hembesök

Efter överenskommelse kommer vi på ett hembesök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis och tydlig offert.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert