fbpx

Om oss


“Jag gör alltid klart ett arbete från början till slut innan jag tar på mig nästa projekt och jobbar efter ledorden punktlighet och kvalité”

– Jens Forsberg, grundare av JF Bygg & Konsult.

Jag startade Jens Forsberg Bygg och Konsult 2014 i Lit, strax utanför Östersund. Efter många år i branschen och med erfarenheter som både arbetsledare och platschef så kändes det både tryggt och roligt att prova vingarna som egen företagare.

Utöver min arbetslivserfarenhet av att ha jobbat som snickare i många år har jag även genomgått en utbildning till arbetsledare på Kungliga Tekniska Högskolan, KTH.

Jag brinner för mitt jobb som hantverkare och ser alltid till att fortbilda mig vid behov för fortsatt utveckling. Alla unika uppdrag ser jag som en ny och spännande utmaning som jag tar mig an med stor glädje och noggrannhet.

Varför ska du välja att anlita oss?

  • Infinner oss alltid på avtalad tid
  • Gör klart ett arbete från början till slut
  • Stor erfarenhet från såväl mindre renoveringsarbeten till mångmiljonprojekt
  • Lyhörda inför kundens behov och önskemål
  • Sätter stolthet i att efterlämna ett perfekt, kvalitativt och funktionellt resultat.
070-237 21 71
Kontakta oss på telefonnummer 070-237 21 71

Gratis offert

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och beskriv gärna med några rader vad du behöver hjälp med i formuläret intill.

2. Vi återkopplar och bokar ett möte

När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att återkoppla till dig så snart som möjligt för att boka en tid för ett möte.

3. Vi kommer på ett hembesök

Efter överenskommelse kommer vi på ett hembesök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis och tydlig offert.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert